logo

Copycat Stories ~ Snapchat

 

Stories van Instagram is een kleine week actief. De meningen zijn verdeeld. Het lijkt wel heel erg veel op Snapchat en de 'diehard' Snapchatters zijn in de war en posten stories met hashtag #wannabesnapchat.

Lees meer

Nieuwe vormgeving Facebook

Facebookvormgeving CoCo

Het was al aangekondigd maar sinds vandaag heb ik ook de nieuwe lay-out op mijn Facebookpagina. De omslagfoto is nu ruimer (los van de profielfoto). Was je gewend daar rekening meer te houden bij je omslagfoto of verwees je met tekst en pijlen naar de verschillende opties zoals app's etc. dat kan nu niet meer. Op smartphone en tablet ziet de lay-out er weer anders uit (zie foto's).

Lees meer

8 smartphone filmtips

SmartphoneFilmtips CoCo

Yes het is vakantie en je neemt mee.... je smartphone. We maken tegenwoordig heel foto's, selfies en we filmen wat af. En die filmpjes posten we graag op Facebook/Instagram of Snapchat.
Ik geef je de komende dagen graag wat tips zodat je filmpje, scherp, leuk en het bekijken waard is.

Lees meer

Angst een slechte raadgever…

angsteenslechteraadgever CoCo

....wel of geen webcare op Social Media

Social Media wordt vaak nog gezien als een ‘hype’ die wel weer overtrekt. De beslissers in bedrijven zijn, vaak nog, de 50+ die een broertje dood hebben aan het hele online gebeuren. Een website is nog wel oké maar je bedrijf open stellen door social media in te zetten in je B-to-C communicatie is ‘eng’. Het gaat snel, is niet grijpbaar en o jé er zal eens wat negatief over 'ons' gesproken worden op het grote net.

Lees meer

Concepts of Communications | Distelstraat 61 | 6542 LP NIJMEGEN | tel. 024 - 3730351
Website by ©Concepts of Communications & Miracle Solutions