logo

Frans Hartog

Directeur Installatietechniek Hartog BV in Nijmegen

"Sinds kort verzorgd Hanneke onze social media. Door haar inzet is de naamsbekendheid van Installatietechniek Hartog b.v. enorm gestegen!"

 

Imke Jacobs

Eigenaar Designstudijo

"Als ik Hanneke in haar rol als communicatiemanager moet beschrijven, zou ik dat doen met de woorden duidelijk en gestructureerd. Vanaf het moment dat ik bij Merk & Media boost kwam werken, wist ik wat ze van me verwachtte en wat ik van haar kon verwachten. Bovendien betrok ze mij als collega enorm in al haar werkzaamheden en de kennis van zaken die ze heeft, waardoor ik in relatief korte tijd veel geleerd heb. Hanneke kan zorgen uit handen nemen door de juiste mensen tijdig aan te sturen en verantwoordelijkheid te nemen voor het gehele proces!"

 

Harriet van der Vleuten

Directeur/eigenaar bij Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten

"Zat naast Hanneke bij een workshop over internetmarketing. Wat een goeie tips had zij voor mijn vermeldingen op google places. Hanneke bedankt!"

Han Bekke

Voorzitter MODINT ondernemersorganisatie mode, interieur, tapijt en textiel

"Ik heb Hanneke in de afgelopen bijna 9 jaar leren kennen als een communicatievrouw in hart en nieren. Enthousiast, hard werkend, doordouwend, altijd zoekend naar oplossingen en met verstand van zaken."

 

Patric Hanselman

Algemeen directeur MODINT ondernemersorganisatie mode, interieur, tapijt en textiel

"Als Hanneke ergens instapt, dan stapt ze er ook goed in. Haar betrokkenheid en bevlogenheid is enorm. Hanneke heeft veel bereikt voor MODINT en haar leden, waarbij haar bijdragen aan de promotiecampagnes voor de tapijtbranche (stichting PIT) en het organiseren van de Corporate Fashion Award een paar hele mooie in het oog springende voorbeelden zijn."

 

Jef Wintermans

Directeur MODINT ondernemersorganisatie mode, interieur, tapijt en textiel

"Hanneke is a skilled professional with lots of energy and a great stamina. She has ample of experience in organising events of all kinds of sizes and nature, which invariably had a clear MODINT look and feel. Her good relationship with press and media surely helped me in my job. Hanneke's knowledge of and experience with social media is noteworthy. And her personality will enrich many a company or team."

Rianne Dijkslag

Product manager bij Belakos Carpets

"Hanneke is enthousiast, gedreven en een creatieve duizendpoot die zich altijd voor 100% inzet, ook als het even tegenzit. Een topper!"

www.belakos.nl

 

 

Concepts of Communications | Distelstraat 61 | 6542 LP NIJMEGEN | tel. 024 - 3730351
Website by ©Concepts of Communications & Miracle Solutions