logo

Social Media Pakketten

SOCIAL MEDIA UITBESTEED, EEN ZORG MINDER


Jij bent expert op jouw vakgebied, maar (online)marketing is een andere zaak. Als je niet aan marketing doet, zal verkopen ook niet lukken. Hoe meer je verkoopt, hoe meer mensen je kunt helpen. En dat is toch wat je wilt. Het bedenken, vormgeven en maken van goede content voor social media, website of email nieuwsbrief is een vak apart. Concepts of Communications helpt je graag om deze zorg weg te nemen. Ieder zijn vak.

JOUW SUCCES, MIJN PASSIE!

Als creatieve maker van online content zet ik mijn vakmanschap en passie graag in om jouw merk of dienst tot een succes te maken. Als zeer ervaren communicator weet ik hoe je de kracht van tekst, beeld en geluid optimaal kunt benutten om jouw boodschap te ‘vertalen’ of jouw product online voor het ‘voetlicht’ te brengen via social media, website e.d.

HOE WERKT HET?


Tijdens een persoonlijk gesprek bepalen we wat je persoonlijke of bedrijfsdoelen en ambities zijn. Centraal staat de vraag, wat wil je met social media bereiken. Samen bepalen welk social media pakket het beste bij je past.

Het plaatsen berichten met foto’s, films en tekst etc. op de social media kanalen ga ik voor je verzorgen zoals we deze hebben afgesproken. Regelmatig ontvang je een overzicht van het effect van de berichten. Op die manier kun je je volledig richten op datgene waar je echt goed in bent, het runnen van je bedrijf.

SOCIAL MEDIA PAKKETTEN
  Basic Basic +
Community Management (Facebook, Twitter, LinkedIn e.d.)

2 uur per week

4 uur per week

Content creatie (teksten + vormgeving)

4 a 6 berichten per maand

8 a 10 berichten per maand

Fotografie   1x per 3 maanden op locatie
Videografie   1x per 2 maanden op locatie
Webcare tussen 10-17 op werkdagen tussen 10-17 op werkdagen
Reacties binnen 24 uur 12 uur
Professionele inrichting (ontwerp headers op thema)

4x per jaar

8x per jaar

Maandelijkse rapportage Via e-mail Via overleg
Strategisch overleg 2x per jaar 4 x per jaar
Prijzen per maand: Neem contact met mij op  Neem contact met mij op
Nieuwsbrief/Blog prijs op aanvraag

WAT KOST HET?

Je kan kiezen uit twee verschillende social media beheer pakketten. Van eenvoudig (basic) of wat meer uitgebreid (Basic +). Daarnaast kun je een pakket aanvullen met een Nieuwsbrief/Blog pakket. Wil je een totaal online marketing ondersteuning dan lever ik maatwerk en gaan we daarvoor na een brainstorm een totaal mediaplan voor je maken.

INTERESSE?

Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag wat de kosten zijn. Bel 06 53 77 08 04

Diensten

Naast het maken van websites en/of webshops kan je mij inhuren voor een training of het analyseren van je off- en online activiteiten. Ik adviseer en ondersteun ondernemers met online- en social media marketing en je kan mij succesvol inzetten voor contentbeheer, het maken van offline producten zoals persberichten, (bedrijfs-)bladen, folders en het maken van een nieuwe huisstijl.

Ook voor het introduceren van een nieuw product draai ik mijn hand niet om. Van introductie naar de pers, beursdeelname tot salesevent, ik neem het allemaal uit handen.

Off- en online communicatie verandert iedere dag. Het is voor een ondernemer bijna niet meer bij te houden. Daarvoor kan je mij met één of meerdere diensten inzetten.

Bij mijn vorige werkgevers heb ik een berg aan ervaring opgedaan in het organiseren van workshops, persconferenties, open huis, bedrijfsopening -bezoek, evenementen, jaarcongressen, modeshows, diner shows. Het aantal gasten variërend van 10 tot ruim 500.

Kort samengevat kan je mij inzetten voor:

 

 

Social media marketing

socialmedialandschap

Je wilt 'iets' met social media want anders hoor je er niet bij. Ondernemers zijn of willen actief worden op de verschillende social media kanalen. Ze zijn in het diepe gesprongen en er wordt druk ge-twittert en gepost op Facebook. Plaatsen foto's van producten op Instagram of Pinterest en netwerken doen ze op Linkedin.

Maar heeft het effect? Met social media marketing pak je het goed aan?
Er is veel keuze uit de verschillende social media kanalen, twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest, Instagram, Vine etc. etc. Maar de vraag is waar moet je beginnen en hoe zet je effectief deze juiste kanalen is.

Ik begin met het maken van social media stappenplan. Ik doe onderzoek naar je concurrenten, wat doen zij en analyseer wat voor jouw onderneming de beste kanalen zijn. Dan gaan we samen aan het werk, bepalen de juiste social media strategie en maken een contentplan dat past bij jouw onderneming.

Inrichten social media kanalen
De look en feel van je website en je huisstijl zijn daarbij belangrijk, deze moeten we ook doorzetten bij de social media kanalen. Het moet een totaal plaatje zijn en er goed uit zien. Je klant kan bijvoorbeeld vaker op social media zitten dan dat hij je website vindt. Ik verzorg de eerste stappen, pas eventueel bestaande kanalen aan en richt nieuwe social media kanalen voor je in.

Het beheren van social media marketing
De kracht van goede social media marketing zit hem in goede content die continu wordt bijgehouden. De inhoud moet afgestemd zijn op de juiste kanalen. Dit kost veel tijd, vaak meer dan je van te voren hebt ingeschat. Als er niemand beschikbaar is kan ik die zorg uit handen nemen. Via een abonnement beheer ik jouw social media accounts en zorg dat deze up-to-date zijn en regelmatig worden voorzien van content. Als extra abonnement kan ik ook de webcare, dus de online klantenservice voor je verzorgen. Kijk hier voor ook bij contentbeheer

Interesse?
Neem dan contact met mij op.

Online marketing

Met online marketing is het mogelijk om met beperkte middelen je doelgroep te bereiken. Zo kan je prima je naamsbekendheid vergroten, leads genereren en uiteindelijk een kopende klant.

Online marketing, wat is dat?

Bij online marketing gaat het erom dat je klanten jou (online) vinden op een moment dat het hun uitkomt. Belangrijk is om interesse  te wekken van klanten. Dit doe je door relevante en interessante informatie (content) aan te bieden waar je klanten naar op zoek zijn.

Hoe werkt online marketing?

Het doel van online marketing is het aanbieden van de juiste informatie waar je doelgroep echt iets aan heeft of naar op zoek is. Door ervoor te zorgen dat jouw informatie online, dus op je website en/of webshop, de juiste teksten en zoekwoorden bevat wordt  je beter gevonden bij zoekmachines zoals Google.  Maar ook door te bloggen, e-mailings te versturen je social media kanalen in te zetten bepaal je een echte strategie. Uiteindelijk doel is dat jouw klant je weet te vinden en uiteindelijk bij jou koopt.

Een online marketingstrategie kan bestaan uit de volgende stappen:

 1. Het creëren van de juiste informatie (content) voor jouw doelgroep;
 2. Deze content optimaliseren voor zoekmachines;
 3. Jouw product online promoten, bijvoorbeeld door blogs, e-mailings en social media inzet;
 4. Website bezoekers ook daadwerkelijk kopende klanten worden;
 5. Continue meten en analyseren welke informatie wanneer wordt gelezen en wat ‘scoort’.

Interesse gewekt?

Neem dan contact met mij op.

 

 

Websites

De maken van een nieuwe website is een van mijn passies.

Een website is meer dan een visitekaartje. Ik ontwerp samen met de ondernemer websites en webshops met het oog op het beste resultaat. Ik zorg ervoor dat uw website perfect vindbaar is in zoekmachines als Google.

De websites worden gebouwd met een makkelijk Content Management Systeem (CMS) van Joomla dat gebruiksvriendelijk is. Bij de bouw zorg ik voor de juist tags en vermeldingen zodat de website goed wordt gevonden door zoekmachines.

De kracht van een goede website

Een goede website spreekt je doelgroep aan en nodigt bezoekers uit tot actie. Het uitgangspunt van een sterke website is tenslotte om in contact komen met (potentiële) klanten. Daarom maak ik websites die herkenbaar zijn voor jouw klanten zodat zij niet verder hoeven te zoeken maar direct contact met je opnemen.

Webdesign door Concepts of Communications

Ik ben een eenmanszaak die samen werkt met een aantal andere professionals, ook kleine bureaus. Doordat we klein zijn, zijn we flexibel en hebben korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Ik werk graag samen met jou aan het realiseren van aantoonbare resultaten.

Kijk voor eerder werk in mijn portfolio.

Interesse? Neem dan contact met mij op.

Webshops

Wilt u een webshop beginnen of uw huidige webshop verbeteren? Dan bent u aan het juiste adres! Wij maken professionele webshops met veel opties.

Waarom een webshop?
Een webshop is een (extra) verkoopkanaal van je producten. Je hebt een ‘winkel die 24 uur per dag open is voor je klant en kan een groot assortiment aan producten aanbieden. Het is relatief ‘goedkope’ manier van verkopen van producten omdat je geen winkelruimte hoeft te huren, personeel moet aannemen etc. Daardoor kan je producten online vaker goedkoper aanbieden dan in een winkel en dus wordt je omzet hoger.

Een webshop naast je winkellocatie wordt door klanten gezien als extra service en je klanten kring breid zich uit ver buiten je vestigingsplaats.

Kortom een webshop is een prettige manier om je producten te verkopen.

Interesse? Neem dan contact met mij op.

Contentbeheer

Je bent ‘online'! Je hebt een mooie website laten bouwen en hebt de nodige social media kanalen ingezet. In het begin ben je enthousiast begonnen met het plaatsen van berichten, krijgt leuke reacties, likers en volgers. Maar na enkele weken komt de klad er in en weet je niet meer wat je moet plaatsen, hebt geen tijd of vergeet het simpelweg. Herkenbaar? Zonde van alle investeringen die je tot nu toe hebt gedaan en erger nog, je volgers raken teleurgesteld en haken af. Bezint eer ge begint? Ja en nee, je hebt de juiste stappen gezet en hebt hulp nodig om op de ingeslagen weg door te gaan.

Ik heb de oplossing!
Samen met jou gaan we aan de slag en maken voor zowel je website, online campagne(s) of social media kanalen een plan van aanpak. Jij hebt de kennis van je bedrijf/product en ik de tijd om het voor jou te regelen. Voor een vooraf gesproken aantal uren per week, maand of kwartaal ga ik het regelen. Incidenteel of op projectbasis, het kan allemaal!

En niet te vergeten, voor gunstige tarieven. Want je hebt er wel geld voor over maar wil niet de hoofdprijs betalen. We kunnen zelfs een indeling maken op basis van het beschikbare budget. Ik werk op basis van abonnementen.

contentbeheerHoe ga ik te werk
We gaan een aantal keren per jaar bij elkaar zitten en jij voorziet mij van zoveel mogelijk informatie over je bedrijf, (nieuwe)product(en), wat is belangrijk in jouw werkgebied, wat zijn de trends, wie zijn je concullega’s etc. Ik maak een voorstel voor de content, updates of social media en leg deze aan je voor. Daarna zorg ik ervoor dat op basis van de afgesproken tijdsplanning de informatie wordt gedeeld met jouw volgers en fans. Zo blijven ze op de hoogte en worden aangezet om te kopen.

Wat kan ik uit handen nemen?

 • Het up to date houden van je website met goede (SEO) teksten;
 • Bedenken van posts, tweets, foto’s etc voor je social media kanalen;
 • Maak periodieke nieuwsbrieven en verstuur deze op afgesproken momenten;
 • Ik bewaak de overall huisstijl op je verschillende online uitingen;
 • Schrijf en/of redigeren van jouw teksten,

Interesse? Neem dan contact met mij op.

Online advies

Sparren? dat kan!
Heb je behoefte om met mij 1 op 1 te sparren over je online activiteiten? Wil je een quickscan over hoe je tot nu toe actief bent op online en op social media? Of wil je gewoon een paar uren met mij sparren en je online activiteiten doorlopen? Dat kan!

Stuur mij een mail met daarin de volgende informatie:

 • je gegevens en wensen
 • url’s van je website(s), webshop, twitter-, Facebook-, en/of LinkedIn en andere social media kanalen account(s) als je al actief bent
 • wie is jouw belangrijkste doelgroep en wat zijn je grootste concurrenten

sparrenkoffieOp basis daarvan ontvang je van mij een voorstel voor een quick scan, het aantal ingeschatte uren voor het advies. Na akkoord ga ik aan de slag met de voorbereiding: ik verken jouw activiteiten online, analyseer je website/ webshop, onderzoek waar jouw klanten actief zijn online, wat je concurrenten doen.

We maken dan een afspraak voor het advies gesprek, bij voorkeur face to face maar via Skype is ook mogelijk.

Na ons gesprek kan je direct aan de slag met wat ik je heb verteld. Je ontvangt tips en advies die je direct online kan toepassen.

Ik werk op basis van een uurtarief. Reistijd wordt daarbij meegenomen.

Interesse? Neem dan contact met mij op.

Concepts of Communications | Distelstraat 61 | 6542 LP NIJMEGEN | tel. 024 - 3730351
Website by ©Concepts of Communications & Miracle Solutions