logo

Contentbeheer

Je bent ‘online'! Je hebt een mooie website laten bouwen en hebt de nodige social media kanalen ingezet. In het begin ben je enthousiast begonnen met het plaatsen van berichten, krijgt leuke reacties, likers en volgers. Maar na enkele weken komt de klad er in en weet je niet meer wat je moet plaatsen, hebt geen tijd of vergeet het simpelweg. Herkenbaar? Zonde van alle investeringen die je tot nu toe hebt gedaan en erger nog, je volgers raken teleurgesteld en haken af. Bezint eer ge begint? Ja en nee, je hebt de juiste stappen gezet en hebt hulp nodig om op de ingeslagen weg door te gaan.

Ik heb de oplossing!
Samen met jou gaan we aan de slag en maken voor zowel je website, online campagne(s) of social media kanalen een plan van aanpak. Jij hebt de kennis van je bedrijf/product en ik de tijd om het voor jou te regelen. Voor een vooraf gesproken aantal uren per week, maand of kwartaal ga ik het regelen. Incidenteel of op projectbasis, het kan allemaal!

En niet te vergeten, voor gunstige tarieven. Want je hebt er wel geld voor over maar wil niet de hoofdprijs betalen. We kunnen zelfs een indeling maken op basis van het beschikbare budget. Ik werk op basis van abonnementen.

contentbeheerHoe ga ik te werk
We gaan een aantal keren per jaar bij elkaar zitten en jij voorziet mij van zoveel mogelijk informatie over je bedrijf, (nieuwe)product(en), wat is belangrijk in jouw werkgebied, wat zijn de trends, wie zijn je concullega’s etc. Ik maak een voorstel voor de content, updates of social media en leg deze aan je voor. Daarna zorg ik ervoor dat op basis van de afgesproken tijdsplanning de informatie wordt gedeeld met jouw volgers en fans. Zo blijven ze op de hoogte en worden aangezet om te kopen.

Wat kan ik uit handen nemen?

  • Het up to date houden van je website met goede (SEO) teksten;
  • Bedenken van posts, tweets, foto’s etc voor je social media kanalen;
  • Maak periodieke nieuwsbrieven en verstuur deze op afgesproken momenten;
  • Ik bewaak de overall huisstijl op je verschillende online uitingen;
  • Schrijf en/of redigeren van jouw teksten,

Interesse? Neem dan contact met mij op.

Tags: website, webshop, contentbeheer, teksten schrijven, e-mailings, socialmedia, SEO, abonnement, zoekmachine optimalisatie

Concepts of Communications | Distelstraat 61 | 6542 LP NIJMEGEN | tel. 024 - 3730351
Website by ©Concepts of Communications & Miracle Solutions