logo

Presentaties

Ik verzorg presentaties voor ondernemers hoe je succesvol online marketing kan inzetten. Hoe zorg je ervoor dat je website goed is, hoog scoort op Google en hoe combineer je dat met Social Media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ etc.

Ik verzorg de volgende presentaties:

Uiteraard kunnen deze presentaties incompany worden gegeven als training voor een groep of juist bij netwerkbijeenkomsten voor ondernemers.

De presentaties duren tussen de 1 a 1 1/2 uur. Wil je dieper op de inhoud ingaan dan kan ik ook maatwerkworkshops verzorgen. Ook voor 1 op 1 trainingen kan je bij mij terecht.

Tags: trainingen, social media, Facebook, Twitter, LinkedIn , Online Marketing, Websites, Webshops, Presentaties

Online Marketing, hoe pak ik het aan

Het online zijn als ondernemer is niet meer weg te denken uit je marketing activiteiten. Meer dan 80% van de Nederlanders zijn dagelijks online. De wereld verandert in rap tempo, en als ondernemer moet je bovenop die veranderingen zitten. De economische crisis, de komst van Social Media en nieuwe technologieën creëren een sociaal-maatschappelijke revolutie. De consument heeft 24/7 toegang tot jouw gegevens of dat nou via je website/webshop is of via Social Media kanalen.

Lees meer

Social Media, een kennismaking

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bijna 9 op de 10 Nederlanders, dat is plm. 86%, maakt gebruik van social media. In de leeftijd tussen de 15 t/m 39 jaar doet dat dagelijks. Er zijn meer vrouwen (53%) dan mannen (47%) die gebruikmaken van social media.

Lees meer

Hoger scoren op Google, kan dat? Ja!

Je hebt je website/webshop online. Maar bent helaas nog niet of ergens onderaan te vinden op zoekmachines zoals Google. Google scoort nog steeds met 80% als hoogste op de ranglijst van meest gebruikte zoekmachines. Het is dus belangrijk om hoger te gaan scoren. Daarvoor kan jezelf al heel veel dingen doen voordat je gelijk diep in de buidel moet tasten. 

Lees meer

Concepts of Communications | Distelstraat 61 | 6542 LP NIJMEGEN | tel. 024 - 3730351
Website by ©Concepts of Communications & Miracle Solutions