logo

Social Media, een kennismaking

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bijna 9 op de 10 Nederlanders, dat is plm. 86%, maakt gebruik van social media. In de leeftijd tussen de 15 t/m 39 jaar doet dat dagelijks. Er zijn meer vrouwen (53%) dan mannen (47%) die gebruikmaken van social media.

Herken je dit?

Vraag jij je nog steeds af wat Social Media nu precies is en wat je ermee kunt? Waarom moet ik twitteren, een bedrijfspagina op Facebook aanmaken, zakelijk netwerken op LinkedIn en mijn foto’s uploaden via Instagram en filmpjes via You Tube?

Welke onderwerpen ga ik behandelen

Tijdens deze presentatie neem ik je mee in vogelvlucht en vertel je de basisbeginselen van Social Media. Wat is het en wat kun je ermee? Ik besteed met name aandacht aan Twitter, Facebook en LinkedIn. Maar laat je ook kennismaken met nieuwe Social Media zoals Pinterest, Instragram en Vine. Je krijgt tips en trucs waar jezelf ook mee aan de slag kan. Je vergroot je kennis om sociale media effectief in te zetten voor je bedrijf en om je netwerk uit te breiden.

Na deze presentatie,
weet je alles over Social Media, de nieuwste trends, mogelijkheden en wie je met welk kanaal kan bereiken. Je kan voor jezelf en je bedrijf afwegen welke Social Media kanalen jij wilt gaan inzetten om in contact te komen met je (potentiële) klanten.

CocosocialmediamarketingVoor wie is deze presentatie bedoeld
Deze presentatie is in het bijzonder geschikt voor MKB-bedrijven, ondernemers, communicatiemedewerkers en iedereen die een website beheert.

Vervolg
Wil je verder aan de slag, dan kan je een van de workshops van volgen. Kijk voor meer informatie bij workshops.

 

 

Concepts of Communications | Distelstraat 61 | 6542 LP NIJMEGEN | tel. 024 - 3730351
Website by ©Concepts of Communications & Miracle Solutions