logo

Social media marketing

socialmedialandschap

Je wilt 'iets' met social media want anders hoor je er niet bij. Ondernemers zijn of willen actief worden op de verschillende social media kanalen. Ze zijn in het diepe gesprongen en er wordt druk ge-twittert en gepost op Facebook. Plaatsen foto's van producten op Instagram of Pinterest en netwerken doen ze op Linkedin.

Maar heeft het effect? Met social media marketing pak je het goed aan?
Er is veel keuze uit de verschillende social media kanalen, twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest, Instagram, Vine etc. etc. Maar de vraag is waar moet je beginnen en hoe zet je effectief deze juiste kanalen is.

Ik begin met het maken van social media stappenplan. Ik doe onderzoek naar je concurrenten, wat doen zij en analyseer wat voor jouw onderneming de beste kanalen zijn. Dan gaan we samen aan het werk, bepalen de juiste social media strategie en maken een contentplan dat past bij jouw onderneming.

Inrichten social media kanalen
De look en feel van je website en je huisstijl zijn daarbij belangrijk, deze moeten we ook doorzetten bij de social media kanalen. Het moet een totaal plaatje zijn en er goed uit zien. Je klant kan bijvoorbeeld vaker op social media zitten dan dat hij je website vindt. Ik verzorg de eerste stappen, pas eventueel bestaande kanalen aan en richt nieuwe social media kanalen voor je in.

Het beheren van social media marketing
De kracht van goede social media marketing zit hem in goede content die continu wordt bijgehouden. De inhoud moet afgestemd zijn op de juiste kanalen. Dit kost veel tijd, vaak meer dan je van te voren hebt ingeschat. Als er niemand beschikbaar is kan ik die zorg uit handen nemen. Via een abonnement beheer ik jouw social media accounts en zorg dat deze up-to-date zijn en regelmatig worden voorzien van content. Als extra abonnement kan ik ook de webcare, dus de online klantenservice voor je verzorgen. Kijk hier voor ook bij contentbeheer

Interesse?
Neem dan contact met mij op.

Tags: social media, Facebook, Twitter, LinkedIn , Online Marketing, social media kanalen, Vine, Pinterest, Instagram, Social media marketing, content beheer, abonnement

Concepts of Communications | Distelstraat 61 | 6542 LP NIJMEGEN | tel. 024 - 3730351
Website by ©Concepts of Communications & Miracle Solutions