logo

Social Media Pakketten

SOCIAL MEDIA UITBESTEED, EEN ZORG MINDER


Jij bent expert op jouw vakgebied, maar (online)marketing is een andere zaak. Als je niet aan marketing doet, zal verkopen ook niet lukken. Hoe meer je verkoopt, hoe meer mensen je kunt helpen. En dat is toch wat je wilt. Het bedenken, vormgeven en maken van goede content voor social media, website of email nieuwsbrief is een vak apart. Concepts of Communications helpt je graag om deze zorg weg te nemen. Ieder zijn vak.

JOUW SUCCES, MIJN PASSIE!

Als creatieve maker van online content zet ik mijn vakmanschap en passie graag in om jouw merk of dienst tot een succes te maken. Als zeer ervaren communicator weet ik hoe je de kracht van tekst, beeld en geluid optimaal kunt benutten om jouw boodschap te ‘vertalen’ of jouw product online voor het ‘voetlicht’ te brengen via social media, website e.d.

HOE WERKT HET?


Tijdens een persoonlijk gesprek bepalen we wat je persoonlijke of bedrijfsdoelen en ambities zijn. Centraal staat de vraag, wat wil je met social media bereiken. Samen bepalen welk social media pakket het beste bij je past.

Het plaatsen berichten met foto’s, films en tekst etc. op de social media kanalen ga ik voor je verzorgen zoals we deze hebben afgesproken. Regelmatig ontvang je een overzicht van het effect van de berichten. Op die manier kun je je volledig richten op datgene waar je echt goed in bent, het runnen van je bedrijf.

SOCIAL MEDIA PAKKETTEN
  Basic Basic +
Community Management (Facebook, Twitter, LinkedIn e.d.)

2 uur per week

4 uur per week

Content creatie (teksten + vormgeving)

4 a 6 berichten per maand

8 a 10 berichten per maand

Fotografie   1x per 3 maanden op locatie
Videografie   1x per 2 maanden op locatie
Webcare tussen 10-17 op werkdagen tussen 10-17 op werkdagen
Reacties binnen 24 uur 12 uur
Professionele inrichting (ontwerp headers op thema)

4x per jaar

8x per jaar

Maandelijkse rapportage Via e-mail Via overleg
Strategisch overleg 2x per jaar 4 x per jaar
Prijzen per maand: Neem contact met mij op  Neem contact met mij op
Nieuwsbrief/Blog prijs op aanvraag

WAT KOST HET?

Je kan kiezen uit twee verschillende social media beheer pakketten. Van eenvoudig (basic) of wat meer uitgebreid (Basic +). Daarnaast kun je een pakket aanvullen met een Nieuwsbrief/Blog pakket. Wil je een totaal online marketing ondersteuning dan lever ik maatwerk en gaan we daarvoor na een brainstorm een totaal mediaplan voor je maken.

INTERESSE?

Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag wat de kosten zijn. Bel 06 53 77 08 04

Concepts of Communications | Distelstraat 61 | 6542 LP NIJMEGEN | tel. 024 - 3730351
Website by ©Concepts of Communications & Miracle Solutions