logo

Websites

De maken van een nieuwe website is een van mijn passies.

Een website is meer dan een visitekaartje. Ik ontwerp samen met de ondernemer websites en webshops met het oog op het beste resultaat. Ik zorg ervoor dat uw website perfect vindbaar is in zoekmachines als Google.

De websites worden gebouwd met een makkelijk Content Management Systeem (CMS) van Joomla dat gebruiksvriendelijk is. Bij de bouw zorg ik voor de juist tags en vermeldingen zodat de website goed wordt gevonden door zoekmachines.

De kracht van een goede website

Een goede website spreekt je doelgroep aan en nodigt bezoekers uit tot actie. Het uitgangspunt van een sterke website is tenslotte om in contact komen met (potentiële) klanten. Daarom maak ik websites die herkenbaar zijn voor jouw klanten zodat zij niet verder hoeven te zoeken maar direct contact met je opnemen.

Webdesign door Concepts of Communications

Ik ben een eenmanszaak die samen werkt met een aantal andere professionals, ook kleine bureaus. Doordat we klein zijn, zijn we flexibel en hebben korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Ik werk graag samen met jou aan het realiseren van aantoonbare resultaten.

Kijk voor eerder werk in mijn portfolio.

Interesse? Neem dan contact met mij op.

Tags: Online Marketing, website, contentbeheer, Content Management Systeem, CMS, Joomla, teksten, online, SEO, zoekmachine optimalisatie

Concepts of Communications | Distelstraat 61 | 6542 LP NIJMEGEN | tel. 024 - 3730351
Website by ©Concepts of Communications & Miracle Solutions