logo

Workshops

Ik verzorg workshops voor ondernemers om succesvol online marketing in te zetten. Het gaat dan om de combinatie van website/webshop met social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ etc.

Het gaat om de volgende workshops:

Uiteraard kunnen deze workshops individueel of incompany worden gegeven.

Voor grote groepen geef in een boeiende presentatie over het gekozen onderwerp.

Ook voor een maatwerkcursussen 1 op 1 kan je bij mij terecht.

Tags: trainingen, social media, Facebook, Twitter, LinkedIn , Online Marketing, Websites, Webshops, Presentaties

Hoe beheer ik al mijn Social Media kanalen

Behalve via een website en/of webshop bereiken de meeste ondernemers hun klanten via Sociale Media. Zeker als je meer dan één social media kanaal inzet moet je een eigen aanpak bedenken en ben je extra tijd kwijt om al deze kanalen te beheren. Zaak dus om je kostbare beschikbare tijd optimaal in te zetten. Belangrijk is ook dat je website en/of webshop en je Sociale Media kanalen laat samenwerken om je uiteindelijke doel, meer bezoekers en meerklanten, te bereiken.

Lees meer

Bedrijfspagina op Facebook, de do's en don'ts

Uit het Nationaal Social Media Onderzoek 2014 blijkt dat, in tegenstelling tot eerdere berichten, Facebook nog steeds groeit in Nederland. Er zijn 8,9 miljoen Nederlanders van 15 jaar en ouder maken er gebruik van. Grote kans dat jou (toekomstige) klant gebruik maakt van Facebook. Maar hoe werkt dat nu precies? En hoe kunt u uw bedrijf ermee promoten? Dat leer je tijdens deze cursus.

Lees meer

Zakelijk twitteren of is het maar gekwetter?

Twitter krijgt er wereldwijd elke maand miljoenen gebruikers bij en blijft maar doorgroeien ook in Nederland. Naar verwachting 3.5 miljoen gebruikers in 2014. Een toch twijfelen nog steeds ondernemers of ze twitter moeten inzetten in hun Social Media marketing. Onbekend maakt onbemind en toch beidt twitter vele mogelijkheden. In deze Twitter workshop biedt ik je in één dagdeel een goed beeld van mogelijkheden en toepassingen. Hoe combineer je personal- en corporate branding, zoek je nieuws, reageer je snel op ontwikkelingen, maak je direct contact met je klanten en wat deel je wel en juist niet op je twitterpagina.

Lees meer

Concepts of Communications | Distelstraat 61 | 6542 LP NIJMEGEN | tel. 024 - 3730351
Website by ©Concepts of Communications & Miracle Solutions