logo

Mijn passies

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen.

En die oplossingen zijn voor iedere ondernemer weer anders. Ieder bedrijf is net zo uniek als zijn klanten/doelgroep. Wat mij inspireert, het werken met ondernemers, gedreven mensen die hun eigen passie nastreven. Met mijn kennis, creatieve en verrassende concepten, die praktisch uitvoerbaar zijn, kan ik je helpen je onderneming nog succesvoller te maken. Ik houd rekening met jouw wensen en het beschikbare budget.

Uitgangspunt is dat jij meer omzet kan scoren en meer winst kan maken. Daarvoor heb je een bureau nodig met creativiteit, enthousiasme en gedrevenheid. En zo'n bureau is Concepts of Communications!

De drang om te creëren!

Ik doe alles in mij leven met passie, ik wordt blij van de kleinste dingen hortensia's in mijn tuin en smoothies van rood fruit. Volg sinds enkele jaren mijn hart en probeer mijn dromen waar te maken. Ik word blij als ik anderen blij kan maken. Leg alles graag vast en geef het graag vorm.

Sinds mijn eerste kennismaking met Ibiza ben ik gegrepen door de vibes van het eiland. Het struinen over de hippiemarkten inspireerde mij om te starten met HanneHaves, een webshop voor handgemaakte hebbedingen. Hier kan ik mijn drang om mooie sieraden te creëren helemaal tot uiting brengen.

Ik houd van gezelligheid en witte wijn. En ben inmiddels 'beroemd' bij vrienden met mijn pompoensoep ;-)

Mag ik mijn passie inzetten voor jouw bedrijf?! Ik hoor het graag!

Passie smooties CoCoPassie followyourdreams CoCoPassie forograferen CoCoPassie Ibiza CoCoPassie pompoensoep CoCoPassie sieradenmaken CoCoPassie wittewijn CoCoPassie hortensia CoCo

 

Concepts of Communications | Distelstraat 61 | 6542 LP NIJMEGEN | tel. 024 - 3730351
Website by ©Concepts of Communications & Miracle Solutions